Съпругата на исландският футболист на ЦСКА Гунлаугсон - Асдис Ран, продължава да се радва на огромния медиен и обществен интерес върху нейната особа. От пресслужбата на шампионите признаха, че заявките за интервюта с ледената кралица са повече отколкото за изявата в медийното пространство на всички футболисти взети заедно в тима на ЦСКА.

За близо двумесечния си престой в България Асдис доби повече популярност от мъжа си, който бе взет на Армията да бележи голове. До този момент изявите на Гардар в професионално отношение са само две и то като резерва срещу отборите на Пирин и Вихрен Сандански. Половинката му обаче не си поплюва и навлезе сериозно в обществото.

Исландката направи няколко фотосесии за известни на нашия пазар списания Макс и ОК!, а с появата си на стадион „Българска армия” и базата на червените на Панчарево съвсем разконцентрира феновете. Госпожа Гунлаугсон няма да спре до тук. Тя е решила минути преди вечното дерби да раздава автографи на Националния стадион „Васил Левски”.

„В събота вечер ще подписвам корици”, закани се исландската красавица. Ден по-рано, в петък на пазара трябва да излезе списанието МАХ, за което блондинката снима специална сесия. За да е още по достъпна за обикновения български фен Асдис няма да седи във ВИП ложата на стадиона а под нея: „Нарочно си взех такова място, за да мога да дам на повече хора автографи”.