Вокалистката на Пусикет Долс Никол Шерцингер е една щастлива жена. И как няма да бъде, когато освен собствена слава и пари, вече има за гадже и най-богатия спортист в света. За Никол вече с пълно право важи принципът – всички мъже искат да са с нея, всички жени – като нея. Снощи певицата/танцьорка украси бокса на Макларън-Мерцедес и преживя емоционално цялото състезание за Голямата награда на Бразилия. Само за секунди тя премина от сълзи до екстаз, когато любимият й Люис Хамилтън стана световен шампион във Формула 1.

Камерите, следящи Гран При-то, се колебаеха непрекъснато дали да следят болидите на пистата, или да не пропуснат виковете на хубавицата: „Давай, бебчо, давай!”. Веднага след края на надпреварата, тя се завтече към огражденията, и заедно с брата на Люис, Никълъс, бе една от първата, поздравила шампиона.

„Можех единствено да благодаря на Господ, когато Люис пресече финалната линия като шампион,” се отрони от сочните устни на Никол, след като се поуспокои.

Сега вече тя и Люис имат на разположение цялото си време, да се порадват на милионите, спечелени от Хамилтън с титлата. Младият британец се превърна в най-скъпоплатения спортист на света – той ще прибере феноменалните 100 милиона паунда за тази фантастична за него 2008 година!