Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви, че със сигурност ще се търсят нови отбори на някои от футболистите с по-високи заплати, които не попадат в плановете на Димитър Пенев за представителния отбор на червените. Томов спомена имената на Ненад Настич и Куидо Ланзаат, които със сигурност няма да останат в клуба.

Един от най-силните футболисти на ЦСКА Данчо Тодоров ще бъде пуснат в друг клуб, ако има добра оферта за него, каза още Томов. Босът на червените разясни въпроса с финансовите претенции на португалския Насионал като заяви, че те не са свързани с Георги Чиликов, а с футболистът Касио, който е бил при армейците, но не е бил одобрен.

„Те си мислят, че нямаме право да не го взимаме. При него настина сумата е 160 хиляди евро. За Чиликов сумата е далеч по-малка и става въпрос за мениджърска комисионна”, добави Томов.

Той говори и за евентуалните нови попълнения в състава. „Освен аржентинския футболист тази и другата седмица ще започнат да идват много хора. Ще има и приятни изненади. Другата седмица ще имаме заседание на селекционния и треньорския съвет, за да решим тези, които взимаме и тези, които няма да ни трябват. Има един-двама футболисти от основния състав, зад които има силни замени, но треньорите трябва да кажат. Ние имаме 5 класни стопера”, каза Томов.

Президентът на „армейците” заяви още, че всеки служител може да претендира за каквото си иска. „Проблеми няма. Емил Костадинов е поканен да си получи сумата от 6 хил. лева, която има да взима”, каза Томов.

„Ако не беше този съдийски провал срещу Сливен в неделя щяхме да отбележим 50-ия мач без загуба, което щеше да е уникално. Съдийството тогава беше срамно и позорно”, допълни още босът на „армейците”.