Без абсолютно никакви проблеми Черно море разгроми у дома Миньор Перник с 4:0 в среща от последния есенен кръг на А група, като капитанът Александър Александров - Алекс се отличи с гол и две асистенции.

Моряците поведоха в 13-ата минута с гол от дузпа. Николай Станков сбърка фатално в защитата на Миньор, Мирослав Манолов му отне топката и бе фаулиран от вратаря Иванов. Плеймейкърът на домакините Алекс не сгреши от 11-те метра и откри резултата.

В 33-ата минута Кривия центрира от фаул, а неговият съименник – бранителят Александър Александров засече с крак и удвои за тима на Никола Спасов..

Варненците направиха резултата класически в 37-ата, когато Йордан Юруков вкара от пряк свободен удар, няколко минути, след като Фернандес бе нацелил гредата на перничаните.

Капитанът Алекс изработи и последния гол в 65-ата, когато изведе Мирослав Манолов на отлична позиция и той с хубав шут оформи крайното 4:0.

Със спечелените три точки Черно море се изкачи на трето място в класирането с 26 точки, с една повече от Литекс, който в неделя играе с другия варненски тим в елита – Спартак.