Президентът на Сливен Йордан Лечков не бе доволен от играта на своя тим при загубата с 1:2 при гостуването на Беласица от 15-ия кръг на А група.

„С оглед на показаното на терена не съм доволен, защото загубихме мача. Това, че сме играли по-добре не ме устройва, защото не играят на върха на своите възможности нашите футболисти”, коментира четвъртият в света от САЩ ‘94.

„Гледам начина на игра и от мач на мач искам да се подобрява. Изказвам моето разочарование не толкова от загубата, колкото играта.”

„Представянето като цяло е много добро, но искам още по-добре да играем. Гледам в близко и по-далечно бъдеще, искам Сливен да утвърди доброто старо име, което имаше в А група. Искам да ги науча всеки мач да играят за победа.”

„Всичко е възможно” – каза Лечков преди мача с Левски за Купата на България – „Мачовете за купата са различни. Зависи от 22-мата играчи на терена. Левски е по-затруднен, играят на собствен терен. Направихме нелош мач в Сливен с тях, имаме респект от тях. Пак казвам, моето желание е във всеки мач да се играе за победа.”