След победата с 2:0 над Пирин, спортният директор на Левски Даниел Боримиров благодари на феновете и на футболистите на тима, съответно за подкрепата от трибуните и за мъжката игра на терена. Шефът в клуба на „сините” заяви, че отборът ще се подсили с няколко нови попълнения през паузата, за да подобри играта си.

„Искам да благодаря на всички наши фенове, които ни подкрепяха от началото до края, и че вярваха в нас. Радвам се, че планът, по който действаме ни донесе успех”, сподели Боримиров.

„Левски затова е голям клуб и отбор, защото ние сме едно цяло. Беше ни трудно в началото, защото още не бяхме създали тази хомогенна сплав. Когато футболистите повярваха във възможностите си и нещата се успокоиха, се видя, че резултатите не закъсняват.”

„Благодаря на всички момчета, че се стараеха през този полусезон и направиха от невъзможното – възможно. Предстои ни още един мач за Купата, а и след него ще седнем да говорим с ръководството, да видим къде сме допуснали грешки”, добави още спортният директор на Левски.

„Футболът е непредсказуема игра и ще опитаме да подобрим играта си от есенния полусезон с някои нови подкрепления, за да може отборът да стане по-добър и на пролет да завършим първи. Не искам преди последния мач със Сливен да правим оценки. След това ще анализираме изминалия полусезон и ще коментираме повече”, завърши Даниел Боримиров.