Звездата на Левски Георги Иванов обяви след мача с Пирин (2:0), че битката да титлата тепърва стартира. Асът на лидера в А група допълни, че първата позиция в класирането ще даде спокойствие на „сините” по време на зимната пауза и подготовката.

„Левски ще изглежда още по-добре през пролетта. Има още 15 срещи и нищо не се знае. Преди четири-пет кръга изоставахме с пет-шест точки. Да стопиш такава разлика и да поведеш, за България си е цяло чудо”, отбеляза голмайсторът на Левски - Георги Иванов.

„Не съм се чувал със Саша Симонович. Вихрен, а и всички отбори, играят най-вече за себе си. Днес мисля, че целият отбор се стара. Играхме добре през втората част, с изключение на един период от десетина минути след първия ни гол”, допълни Гонзо.

Георги Иванов изрази надежда, че контузията му не е сериозна и ще може да поведе Левски и в мача със Сливен за Купата на България. „Постът ми е такъв, че трябва да реализирам усилията на целия отбор. Левски играе по-добре от мач на мач. Хубаво е, че сме първи, това ще даде увереност на младите момчета в отбора. Говоря за играчи като Лъчо Балтанов, Жоазиньо и Гошо Христов”, допълни идолът на Сектор Б.

Иванов кавалерски отказа да коментира прословутото изказване на Тошко Янчев от ЦСКА, който определи актуалния лидер в А група, като „вечно втори”.

„Знаех, че лошият ми период беше временен. Не казвам, че сега играя по-силно, просто вкарвам голове. И преди се борех по същия начин за Левски”, завърши стрелецът на „сините” от София.