Старши треньорът на Локо Пд Аян Садъков отдаде днешното поражение от ЦСКА (1:3) на напрежението у своите футболисти. „Получи се един добър мач, интересен, за жалост загубихме, но не можем да се срамуваме, че сме паднали. Явно напрежението след двете поредни победи ни дойде много и не успяхме да покажем играта от предните два мача. Ранният гол, който получихме, също ни стъписа, и вятърът също даде отражение за нашата игра. Гледаме вече към следващия мач в неделя,” заяви специалистът на пресконференцията след мача.

„ЦСКА с нищо не ни изненада, просто едно недоглеждане, както ние реализирахме миналата седмица два гола от статични положения, така сега получихме ние два гола днес. Знаехме за добрата игра на Иван Иванов, на Кирчо Котев, но не успяхме да ги неутрализирахме,” обясни Садъков. „При третата смяна рискувах, изкарах защитник, вкарах нападател, не се получи, но се надявам другия път да се получи. Аз съм доволен от желанието, от старанието на всички.”

„Локомотив Пд играе само за себе си и не го интересуват другите отбори,” отговори категорично Аян Садъков на въпрос дали момчетата му са били стимулирани допълнително да се хвърлят срещу ЦСКА.