Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков бе доволен от своя отбор, въпреки загубата с 1:3 при гостуването на Левски. Според Бала „акулите” не са повярвали в собствените си сили, заради което не са успели да се поздравят поне с точка.

„Не дадохме големи възможности на Левски да отбележи гол до момента, в който направихме колективна грешка. Нормално е срещу Левски да има леко стъписване след гола, което продължи 2,3 минути. Второто полувреме излязохме със съвсем друга мотивация и желание. Дори да падаме, трябва да се борим и да обърнем резултата. Отборът игра значително по-добре, с по-голямо самочувствие. Въпреки че получихме два гола, съм много по-доволен от второто”, анализира двубоя бившият футболист на Щутгарт.

„Поздравявам отбора на Левски и му пожелавам всичко най-добро занапред. Ние ще хвърлим всички сили занапред”.

„Контузиите идват и си отиват. Това не са мускулни контузии, а Дуду не съм го извадил заради контузия”.

Относно съдийството, Бала обясни: „Аз съдийството не го коментирам, но то е слабо, няма какво да се заблуждаваме. Ако искаме да вървим напред, то всичко трябва да върви напред. Днес съдията не е причина да загубим мача, но много накъсваше играта. Правеше много грешки и за Левски, и за нас”.

„Разбира се, че имахме възможност да спечелим поне точка, може би не си повярвахме в собствените сили. Едно великолепно изиграване на Йовов, за което не мога да виня моите футболисти”, допълни Балъков, който призна, че се водят преговори с Фреди Бобич за работа в отбора.