Изпълнителният директор на Вихрен Сандански Атанас Узунов заяви след загубата от Локомотив София с 0:2, че въпреки проблемите в отбора се надява, че тимът му ще успее да запази мястото си в А група.

Снощи за наставник на Вихрен бе назначен Тенчо Тенев, който днес води тима.

„Вчера е имало среща между президента и треньорското ръководство, на която аз не съм присъства. Стигнало се е до споразумение, че трябва да се търси нещо ново, за да се възроди отбора. Причината са слабите игри. Виждате, че в три мача не можем да вземем това, което ни е нужно”, коментира Узунов.

„Не сме имали предварителни разговори с Тенчо Тенев. Днес сутринта подадохме документи в Българския футболен съюз. До последния момент чакахме картата на Тенев, за да може да седне на скамейката.”

„През първото полувреме спазихме тактическия план. Всички знаехме, че Локомотив използва добре статичните положения и се получи точно това. Не случайно вкараха толкова голове в предишните мачове. Вторият гол бе перфектен, какво мога да кажа”, продължи босът.

„Да се надяваме, че ще успеем да останем в А група. Мисля, че ще се преборим да останем. Лошото е, че строим нов стадион и не можем да играем домакинските си срещи вкъщи. Ето сега приемаме Литекс и отново трябва да играем пак в София. Все пак домакинството си е домакинство”, каза още Узунов.