Спортният директор на Левски Даниел Боримиров критикува умерено „сините” след победата над Черноморец с 3:1 на „Георги Аспарухов”.

„Почнахме малко мудно мача. Пропуснахме две положения, но после отборът не игра така, както аз си го представям. Важното е, че успяхме да спечелим мача. Не искам да кажа, че подценихме Черноморец, но ни повлияя тяхната загуба от Локомотив Пловдив. Мислихме си, че те ще дойдат в София и сами ще се бият. Заради това ни беше и по-трудно”, бяха първите дума на бившия полузащитник на Левски, а сега началник.

„Публиката знае, какво може Христо Йовов и заради това е взискателна. Те искат той да играе, както го правеше, когато беше в най-добрата си форма. Не започна по най-добрия начин, но вкара гол и ни донесе необходимото спокойствие. Не започнахме, като цяло с нужната агресия, от това главно съм недоволен. Няма разлика в представянето ни, като домакин и като гост. Смятам, че играем по сходен начин, но просто противниците ни играят по-затворено на „Герена”, а това създава известни трудности”, спомена Даниел Боримиров.

„Гледах от части Локо Пловдив-ЦСКА, тъй като за мен беше по-важно, какво ще направим ние. Гледам нашия отбор, ако бием до края, няма какво да ги гледам останалите отбори”, декларира още Боримиров.

Спортният директор на „сините” похвали централния бранител Виктор Генев, който игра като титуляр. Боримиров смята, че младокът има някои недостатъци, които се дължат на малкия му опит.

„Не знам, че Рабех ще влиза в съда, от вас го научавам. Това трябва да му е обеца на ухото, тъй като всеки трябва да спазва законите на Република България”, отсече Даниел Боримиров.

„Имаме абсолютно доверие спрямо Емил Велев. Не виждам причина в момента да се коментира този въпрос”, завърши един от шефовете в Левски.