Един от най – талантливите, що се отнася до създаване на емоции сред футболистите, без съмнение е младежкият национал Николай Михайлов. Той успя да привлече вниманието върху себе си без дори да е тренирал с националния тим.

Вратарят избра „най- удобния момент никой да не го разбере”, че се вози из София с … червено „Ферари”. Той пристигна на „Село” точно по време на тренировката на мъжкия национален тим там. Заради заниманието на „Царско село” се бяха струпали много журналисти, фотографи и оператори с камери.

Николай Михайлов влетя с червеното возило, паркира го точно до терена , където тренираха „батковците” и докато журналистите се опомнят, изчезна качвайки се в един джип.

За фотографите и операторите остана само възможността да заснемат „Кончето”. Националите пък като свършиха тренировка минаха покрай придобивката на Ники Михайлов и не се учудиха, че играчът на Ливърпул, който играе за Твенте е избрал такова возило.

Веднага някой съобщи, че Ники Михайлов се е прибрал от Холандия до България с „Ферари”-то, а не със самолет. Скоро ще се разбере дали е точно така, но всички бяха единодушни, че не е никакъв проблем с такава кола да си дойдеш чак от „Ниската земя”.

При вида на кола марка „Ферари” никой не се заинтересува дали талантливият вратар не е закъснял за тренировката на младежкия национален отбор и как ще си навакса пропуснатото занимание.