Собственикът на Левски Тодор Батков стана един от 393-мата учредители на Национален клуб на привържениците на Левски. Той изненада с присъствието си в 9 часа и се регистрира като редови учредител на новосформирания клуб.

Тодор Батков приветства феновете преди началото на събранието, а след това им заяви, че кани и Наско Сираков да присъства. Бившият изпълнителен директор на „сините” се появи към 11,40 часа и бе посрещнат с бурни овации в сградата.

„Скъпи съмишленици, левскари, обърна се Батков към присъстващите. Аз съм един от вас. Имам щастието да съм начело на Левски, но и тегобата да водя този отбор. Да имам грижата да финансирам клуба и да се грижа за неговата финансова стабилност. Малко клубове в България могат да се похвалят, че не дължат на никой нищо. Не се притеснявам с открито лице да отговарям на всякакви въпроси. Аз съм собственик на клуба и парите, с които го издържам са мои. За петте годи откакто притежавам акциите съм вложил 10 милиона евро собствени пари. Сто процента съм българин, не съм помак, произхождам от родопско трудолюбиво семейство. Притежавам 71 процента от акциите на ПФК Левски и управлявам 20 процента от акциите на Михаил Чорни. Съкратил съм около 1300 души от мои фирми, но Левски не дължи нито стотинка. След България, след химна и знамето, името на Левски обединява най-много българи.”

Батков от дълго време не бе получавал от сините фенове аплодисменти, но този път те го подкрепяха по време на изказването му. Той пък помоли всички фенове да се обединят около отбора в борбата за спечелване на шампионската титла.