Легендарният нападател на Левски и бивш изпълнителен директор на клуба Наско Сираков се появи на учредителното събрание на „сините” фенове. Той бе посрещнат с мощни аплодисменти на запалянковците, изпълнили една от залите в НДК. Лично собственикът на Левски Тодор Батков бе поканил Сираков на събитието.

Наско Сираков не скри, че би приел нова покана за работа в Левски, стига такава да дойде от боса на тима. „Никога не съм работил против Левски”, отсече разпалено Сираков, след което последва нова порция мощни аплодисменти.

„Днес е велик ден за всички левскари, заради това обединение. Ще започна от миналата година, когато въпреки че Левски изоставаше с 16 точки, в нито един мач не е бил надиграван от своите съперници. В нито един мач не сме се срамували от показаното от отбора, винаги е имало раздаване от страна футболистите. Това, което го няма сега - през тази година. Собственикът е бил в правото си да се притеснява преди мача с ЦСКА, но аз съм сигурен, че ЦСКА нямаше капацитета да ни победи и смачка в онзи мач. Това беше решение на собственика и аз го оправдавам и разбирам, казвал съм му го и на него. Всичките проблеми, които има в Левски, съм му ги казал на г-н Батков още преди 24 часа”, заяви Наско Сираков пред запалянковците на Левски.

Сираков отбеляза, че в клуба са върнати корумпирани треньори, които работят в школата на Левски. Същите хора са били махнати по време на периода, в който Сираков ръководеше нещата на стадион „Георги Аспарухов”.

„Убеден съм, че в Левски и ръководството на клуба има мислещи хора. Тези хора са сигурни, че в Левски трябва да има кардинални промени. Всички ще сме радостни, ако станем шампиони, дай Боже, да стане. С тази игра обаче в Европа ни чака ново БАТЕ, Жилина или Тампере. Трябват или промени в спортно-техническото ръководство, или хората там да си променят начина на работа”, продължи Наско Сираков пред близо 400 запалянковци на Левски.

Бившият изпълнителен директор на Левски призова феновете да мислят за бъдещето. Той допълни, че в момента пред Станимир Стоилов има ново предизвикателство в лицето на националния отбор и Литекс.