Седмицата за шампионите започна с почивен ден. Вчера футболистите на ЦСКА направиха възстановителна тренировка направо от самолета след гостуването във Варна.

Треньорското ръководство в лицето на Любослав Пенев и Хесус Паредес са преценили да отпуснат с ден повече почивка на своите състезатели заради събралото се напрежение след загубите в два поредни мача. За утре са предвидени две тренировки по програма а до мача с Локомотив София ще се тренира по веднъж сутринта.

Все още не е ясно дали „армейците” ще бъдат наказани заради поведението на феновете им във Варна. Заседанието на дисциплинарната комисия е утре от 17 часа след което ще се разбере дали армейците ще трябва да домакинстват на друг стадион.

При евентуално наказание, поради факта че мача е между софийски отбори може да се играе на друг столичен стадион като вариантите са два – „Георги Аспарухов” и „Васил Левски”. По същото време на Овча купел се играе другото столично дерби Славия – Левски. Стадионът в „Надежда” не е вариант заради тов,а че съперникът е Локомотив София.