Новият наставник на Ювентус Чиро Ферара заяви, че неговият отбор трябва да победи Сиена в мача от предпоследния кръг в италианската Серия А. Грандът от Торино трябва да спечели срещата, тъй като в противен случай може сериозно да застраши участието си в Шампионската лига догодина.

„Знам, че е време да покажем какво можем и да постигнем добри резултати. Трябва да спечелим срещу Сиена”, заяви Ферара за „Sky Sport Italia”.

„Играчите трябва да разберат, че е нужно много малко, за да обърнем негативния период и тръгнем нагоре. Този дебют, начело на тима, е голямо събитие за мен. Най-добрият подарък ще бъдат трите точки”, добави наставникът на „старата госпожа”.

„Трудно е да се обясни как се стигна дотук. Ние обаче трябва да запазим фокуса си и да се опитаме да намерим баланса, нужен, за да спечелим оставащите ни два сблъсъка. Не трябва в никакъв случай да подценяваме Сиена. Това е добър отбор, който има доста стабилна защита. Представят се отлично като домакин. Ние обаче сме твърдо мотивирани да спечелим мача”, завърши Чиро Ферара.