Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов „остана без ръце” по време на посещението си в Първа английска езикова гимназия. Звездата на Манчестър Юнайтед разписа стотици фланелки, снимки, тетрадки, учебници, ръце, крака… и т.н.

Играчът не отказа нито един подпис, нито една снимка. Усмивките си също не спести – напротив, раздаде се от сърце. И по всичко си личи, че няма нищо против.

Стотици деца, родители и учители пожелаха да си вземат по нещо за спомен от лидера на националния ни тим, въпреки опита на организаторите да вкарат в ред церемонията по откриването на информационната кампания за рисковите фактори за здравето на младежите.

Още със слизането си от луксозния джип Бербатов бе атакуван от феновете си. Играчът бе посрещнат с аплодисменти, така и го изпратиха накрая. Междувременно националът успя да нашари ръцете и екипите на футболистките, които взеха участие в срещата, с подписа си. По тяхно желание, разбира се. Като за финал, преди да се качи в колата си, задъхана фенка успя да му подаде огромен балон – за автограф.

Привържениците на Манчестър Юнайтед в двора на училището също не бяха малко. Кибици дори оприличиха един от тях с Карлос Тевес, макар че българският му двойник бе доста по-симпатичен.

Популярният екип с номер девер също се размотаваше насам – натам.

Мъжките погледи на събитието бяха приковани и от интересна гледка – жена - футболен рефер, при това доста симпатичен.