Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че отборът е добър и е убеден, че „сините” ще продължат след Нова Година в Лига Европа.

„Отборът изглеждаше по-коренно различен начин. Показахме, че имаме отбор. Резултатът не е добър за нас, но нямахме шанс”, коментира босът на „сините”.

„Имаме добър отбор, който няма да има проблеми да спечели всичко в България. Убеден съм, че ще продължим и след Нова Година в Лига Европа, което не е лошо”, добави президентът на Левски.

„Имаше досадни грешки на Сърмов, Петков и Рабех и ги успокоих. След мача в София трябваше да стане чудо и то бе на път. Играхме по-добре”, каза още босът на шампионите.

„Жоб не можеше да остане, защото промени исканията си по време на контролата с Черно море. Трябва да дадем шанс на Георги Христов, който е добър футболист. Трябва да се работи”, заяви адвокатът.

„Ако Цачев бе в Левски щеше да търка пейката. Искрено се надявах да се класираме за Шампионската лига, но виждам някаква аналогия с 2005 година. Ще вземем точки от шестте мача в Лига Европа”, допълни президентът на Левски.

„Надявам се публиката да посети мачовете. Иска ми се да играем повечето мачове на нашия стадион. Всеки играе срещу Левски като за последно. На 7 и 8 септември ще бъде учреден нов турнир – юношеската шампионска лига и ще се борим за повече пари за този турнир да отдели УЕФА”, сподели Батков.

„Ще се борим за поне 15 футболисти, които да са юноши и с национална идентичност. Във футбола се броят головете, но се представихме достойно. Не искам да подценявам унгарския тим. Днес определено ги надиграхме”, каза босът на „сините”.

„Притеснен съм от физическото състояние, защото отборът през второто полувреме не игра добре. Имаме в събота важен мач. Пожелавам успех на отборите на ЦСКА и Литекс. Доволен съм от работата на Ратко Достанич. Продължаваме напред. Имаме принципна договорка с два от големите клубове в Европа двама наши треньори да отидат на подготовка”, завърши Тодор Батков.